+31 (0)85 – 30 35 341

info@hetmobielekeukenblok.nl

Scherp geprijsd
Snel geleverd
Beoordeeld met 4,8

FAQ

Vind hieronder antwoord op veel gestelde vragen.

Onze mobiele keukenblokken zijn niet te koop. Mocht je voor een langere periode dan 4 weken willen huren neem dan contact met ons op.

Ja zeker! In de checkout, bij het afronden van je reservering kun je voor de optie België kiezen. Mocht reserveren onverhoopt niet lukken neem dan direct contact met ons op.

De kosten voor het huren van een Mobiele of tijdelijke noodkeuken begint vanaf € 109,- per week. Dit is exclusief transportkosten.

Voor zowel het bezorgen alsook het ophalen van de mobiele keuken rekenen wij 50ct per kilometer vanaf onze uitlever locatie in Helmond.

Dat is mogelijk en kunt u bij het plaatsen van de reservering kiezen. De kosten hiervoor zijn € 20,- per gasfles (10 kg).

De minimale huurperiode bedraagt één week.  Voor evenementen is dit op aanvraag.

Standaard bezorgen wij op maandag en vrijdag. Tevens halen wij ook op maandag en vrijdag de mobiele keuken weer op. Uitzonderingen op aanvraag.

De inductiekookplaat kunt u aansluiten middels een standaard 220 volt stopcontact.

De watertoevoer wordt middels een Gardenakoppeling op een (vaat)wasmachinekraan aangesloten. De afvoerslang kunt gemakkelijk in een afvoerbuis hangen.

Het is mogelijk om tijdens uw reservering te kiezen voor aanvullende opties zoals een koelkast. Hiervoor zijn twee verschillende opties:

  1. Tafelmodel (zonder vriesvak) € 25,- per week
  2. Standaardmodel (140 cm hoog, met groot vriesvak) € 30,- per week

Zowel het gasfornuis als ook de kookplaat is voorzien van 4 kookzones.

De magnetron is een combi-magnetron. Deze is voorzien van verschillende standen zoals Hetelucht en Magnetronstand)

Standaard is de mobiele keuken voorzien van een close-in boiler die voor warm water zorgt.

Voor € 35,- per week kunt u een vaatwassen bij bestellen. Deze optie kunt u selecteren tijdens het plaatsen van uw reservering.

Mijn reservering

0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Totaalbedrag

0,00