« Brand in de keuken»

Gepubliceerd op 19-12-2019

firefighter-2679283.jpg

Brand in de keuken daar moet je toch niet aan denken...en vooral niet met de kerstdagen die voor de deur staan,
Er worden heel wat gerechten bereid in de keuken. Of wat te denken van oud-op nieuw!? Maar dan gebeurt het toch, de vlam vliegt in de pan. Per ongeluk gooi je er in de paniek nog wat water op en de ellende is niet meer te overzien. Heel de keuken verandert daardoor in een vuurzee, Natuurlijk bel je meteen 112, en geluk bij een ongeluk is de brandweer is er snel bij.

Gelukkig, niemand heeft letsel. En je is huis wonder boven wonder niet onbewoonbaar. Ook een meevaller. Maar toch...na die brand in de keuken, kun je wel raden hoe de keuken er daarna uit ziet. 

fire-347504.jpg
Nog even los van alle rook en mogelijke bijschade. De keuken is voorlopig onbruikbaar. Want dan begint de rompslomp.
Wat was de oorzaak van de brand in de keuken? De schade expert komt langs en ook al wordt de schade straks vergoed, je hebt niet 123 een nieuwe keuken. 

Het mobiele keukenblok kan dan een passende tijdelijke oplossing zijn. Je krijgt een compleet uitgerust keukenblok op wielen ter beschikking. Je kunt weer koken, spoelen, opwarmen en afwassen. De meest essentiële handelingen kun je weer doen. En veilig. Je hoeft niet met een campingbrandertje wiebelend op tafel aan de gang te gaan, maar je hebt een volwaardig keukenblok ter beschikking met een echte 4-pits ingebouwde kookplaat en magnetron, die je eenvoudig je woonkamer of garage, bijkeuken, waar dan ook in rolt. En de kosten zijn laag. Maar ondanks dat zou ik ze toch proberen terug te krijgen van de verzekering. Maar laten we de feestdagen vuurvrij houden. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Maar je kunt er toch maar eens over nadenken. 

Wie weet help jij straks iemand anders met deze informatie. 

Bekijk hier alle specificaties van Het mobiele keukenblok.

En hele fijne en veilige feestdagen! 

fire-347502-1576772397.jpg